MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Dícséret

2008. január 09. - georgejr
Ma kaptuk. Öröm néha ilyet is olvasni!


Szeretném közzétenni egy nagyon kedves tapolcai kalauzhölgy (Andrea) létezését!! A Balaton északi partján a 29-es vonalon dolgozik. Én nagyon sokat utazom,de nála mosolygósabb,kedvesebb kalauzhölggye,úrral még egy vonaton sem találkoztam!! Öröm azon a vonaton dolgozni ahol Ő teljesit szolgálatot !! :) Minden utashoz,korra,nemre való tekintet nélkül van pár kedves szava,nagyon segitőkész,látszik hogy Őt a Jóisten erre a munkára teremtette. Remélem még sokáig "vele" tudunk utazni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr34290873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titan 2008.01.09. 14:37:03

"Öröm azon a vonaton dolgozni ahol Ő teljesit szolgálatot !!" ?
Tehát egy mv. írta a bejegyzést?

Cpt. Flint 2008.01.09. 15:43:40

Hehe... biztos az utazás is a munkája része... mondjuk utazó ügynök. ;o)

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2008.01.09. 18:38:38

a Békéscsaba-Szeged vonalon is aranyosak, vagy legalább is még sose voltak bunkók

(Vásárhely-Népkerten volt egyszer, hogy amikor jegyet akartam venni, pénztáros srác meglehetősen sajátos hansúllyal kiszólt, hogy "Jajj, az elfogyott", utána meg látva a kérdőjellel kísért felkiáltójelet a fejem között normál hanggal adott jegyet. Azóta is jókat borulunk a sztorin :DDD)

(szilveszterkor nem birságoltak meg, amikor a vonaton derült ki, hogy nincs meg a jegyem. Mondjuk vettem helyette egy egész árút, de a néni látta rajtam, hogy nem kamuzok és tényleg ekkora hülye vagyok, hogy a kassza és a vonat között is el tudom hagyni)

(anno még az MD Mot-os időkben volt egy ősz hölgy, aki látván, hogy vizsgáról jövök hazafelé - reggel még tételeket bújva kezeltettem a jegyet, visszafelé meg a nyelvem lógattam ki az ablakon - gratulált:))))

atutazo 2008.01.16. 13:13:51

titan !!! Elirás volt,bocsánat !! Helyesen : Öröm azon a vonaton UTAZNI,ahol ő teljesit szolgálatot !!

atutazo 2008.01.16. 13:15:26

titan...elirás volt !!!!!!!!! Dolgozni helyett UTAZNI akar lenni !!!!!!!
süti beállítások módosítása