MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Új menetjegyiroda

2007. december 21. - georgejr
 

A MÁV-START Zrt. júliusi megalakulásakor egyik fő céljaként a személyszállításhoz kötődő szolgáltatások hatékonyabbá tételét és minőségi fejlesztését határozta meg. A személyszállító vasúttársaság kiemelten fontosnak tartja az ügyfélközpontúságot, az utasokkal történő hatékony kommunikációt. Ennek jegyében, korszerű, európai mintára került átadásra Budapest belvárosában a legújabb MÁV-START Menetjegyiroda, ahol az ünnepélyes átadást követően december 22-től várjuk utasainkat.

 

Az új, közel 150 négyzetméter ügyfélfogadó térrel rendelkező menetjegyiroda szolgáltatásai között szerepel a belföldi és nemzetközi menetjegy értékesítés, charter- és külön vonatok megrendelése, csoportos utazások megszervezése, és információs szolgáltatás díjszabásokról, útvonalakról. A gyors ügyintézés érdekében modern ügyfélhívó rendszert működtetünk, amely segítségével ügyfeleink kiszolgálása diszkréten és gyorsan történik. A kényelem és hatékonyság érdekében utasaink részére készpénzzel, bankkártyával, és üdülési csekkel történő fizetési lehetőséget is biztosítunk.

 

Nemzetközi pénztárainkban egyre keresettebbek a MÁV-START Zrt. által hirdetett akciós utazási lehetőségek. Már az új menetjegyiroda kínálatában is szerepelni fognak január 1-jétől foglalható kedvezményes utazási lehetőségeink Romániába. Brassó, Predeal, vagy Sinaia sípályái már 59 euróért elérhetőek. Az ár menettérti útra érvényes, a helybiztosítás díját nem tartalmazza. Az ajánlat a Pannonia és EN Ister vonatokra érvényes. Az utazás kényelmesebbé tételéhez javasoljuk fekvőhelyes- vagy hálókocsi szolgáltatás igénybevételét, melyhez 30%-os kedvezményt biztosítunk. További információ a MÁV-START Zrt. honlapján a www.mav-start.hu oldalon.

 

A legtöbb gazdasági tevékenységhez hasonlóan, a decemberi hónap a MÁV-START Zrt. pénztáraiban is a legforgalmasabb. 2005-ben indult karácsonyi kupongyűjtési akciónk évek óta nagy sikert arat utasaink körében. A 2007-es évi sorozat ugyan már lezárult, de a nagy sikerre való tekintettel, és a MÁV-START Menetjegyiroda megnyitásának alkalmából, az új menetjegyirodában december 22-december 31-ig lehetőség nyílik újabb ajándék kuponok gyűjtésére. A megjelölt időpontban a MÁV-START Menetjegyirodában minden 100 kilométernél távolabb váltott belföldi menetjegy mellé (100 kilométerenként), egy-egy 100 forint értékű utazási kupont adunk ajándékba. Egy alkalomra szóló utazás esetében maximum négy, menettérti utazás alkalmából maximum nyolc kupon adható. InterCity járatainkat választó utasaink a megváltott helyjegyek és pótjegyek mellé, további egy-egy kupont kapnak ajándékba. Az Utazási Kuponok 2008. január 2-tól, három hónapon belül használhatóak fel menetjegyváltásra a MÁV-START Zrt. személypénztáraiban. Egyidejűleg több utazási kupon is felhasználható a jegyváltásra, ugyanakkor annak értékéből készpénzes visszafizetésre nincs lehetőség.

 

A MÁV-START Menetjegyirodában (Budapest, V. kerület, József Attila utca 16.) hétfőtől-péntekig 9-18 óráig várjuk utasainkat.

December 22-én munkanapi nyitvatartás.

 

MÁV-START Zrt.

Kommunikációs Igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr87271576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2007.12.21. 17:05:08

Ez jó hír. A pályaudvarokon elhelyezhetnének több jegyautomatát, illetve mikor a metróig ér a sor, akkor talán több pénztár is nyitva lehetne.

Pár mondat azért vicces a közleményben, már-már szilveszteri hangulatú:

"A személyszállító vasúttársaság kiemelten fontosnak tartja az ügyfélközpontúságot, az utasokkal történő hatékony kommunikációt." Ezért kapunk sablonleveleket. Muhaha.

Sheldrake (törölt) 2007.12.21. 20:57:23

Jó hír? Nem is hír!

Az Andrássi úton volt egy jegyiroda még tavaly, amit bezártak, most könyvesbolt van a helyén. Kb. 300 m-re van ez az új a régi helyszíntől. Ezt a csercsafarcsot tudja valaki, hogy miért kellett megejteni?

Olyan, mintha csináltak volna valamit, közben meg igazából semmit, mert egy olyan valamit indítottak el újra, amit majd' 1 évig nem üzemelt.

De szép marketingszöveget lehet mellé köríteni.

Azért örvendek, bár onnan 2 metrómegálló a Nyugati, ahol lehet jegyet venni, SMS-ben meg interneten meg még nem.

petya.bacsi 2007.12.21. 21:26:42

Sheldrake: iróniának szántam, lásd a hozzászólás többi részét ;)

baybee 2007.12.22. 22:49:08

és mire jó a diszkrét kiszolgálás? akkoraa titok, hogy a sorban előttem álló hová utazik??? :D

petya.bacsi 2007.12.23. 17:36:09

Olyan jót röhögtem... ha rossz kedvem van a Mav-start.hu oldalt fogom olvasni, garantáltan jól szórakozik az ember, ha elolvassa ezeket a szövegeket (kommunikációs team dolgozik...).

Idézet:

"A MÁV-START havibérlettel időt takaríthat meg, és nyugodtan utazhat egész hónapban!"

Nyugodtan akkor utaznék, ha tudom, hogy menetrend szerint halad. Ha tudom, hogy lesz elég időm átszállni. Ha tudom, hogy nem fognak még a kalaptartón is emberek utazni. Ha tudom, hogy nem lesz koszos a ruhám az utazástól...

Lehetne egy külön versenyt hirdetni, a legviccesebb mondat a honlapon címmel.

www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=14757da3343ca6

Fedup Sári 2007.12.23. 20:33:38

Baybee, pl. azért jó a diszkrét kiszolgálás, mert nem látja a mögötted álló, hogy mekkora húszezresköteg van nálad, vagy nem tudja a vállad fölött kilesni a pinkódodat, amikor kártyával fizetsz, hogy aztán két sarokkal odébb elbeszélgessen veled erről-arról.

tomi79 2007.12.30. 22:29:47

Sheldrake: ha jól emlékszem, annak idején az Andrássy úti irodát azért zárták be, mert túl magasnak találta a MÁV a helyiség bérleti díját, és nem tudta vagy akarta tovább bérelni. Akkor szó volt már róla, hogy újabb helyszínen ismét megnyitnak, de idáig várni kellett (bár furcsállnám, ha ezt az irodát olcsóbban bérelné a MÁV, mint a másikat, hiszen belvárosi, nagy alapterületű helyiség).
Jó tudni egyébként, hogy a Nyugati közvetlen közelében, a Szent István körúton lévő Neckermann utazási irodában is van MÁV menetjegypénztár - az Andrássy úti iroda bezárása után hozták létre: www.neckermann.hu/web/guest/mav
süti beállítások módosítása