MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Utastájékoztatás

2007. december 20. - georgejr
Hát igen az utastájékoztatás továbbra sincs a helyzet magaslatán.

Tisztelettel
 
2007.12.16.-án D.újvárosból Sz.helyre indult a párom. Székesfehérvárról 07"07-kor indul a vonat.A busz későn érkezett be,07"13.-kor ért a Sz.fehérvári állomásra a párom,és lesz ami lesz alapon kiment a vágányra,ahol legnagyobb örömére a vonat benn állt,mert 20 percet késett.
Nem volt ideje megváltani a menetjegyet,ezért a vonat elejére sietett,ahol közölte a kalauz hölgyel,hogy nem volt ideje megváltani a jegyét,de ettől függetlenül a pótjegyet kifizetette.Utánna néztem és valóban ezt tartalmazza az üzleti szabályzat.Nincs ezzel gond,de a vonat 20 perces késését ha a hírdetőtáblán feltüntetik nem történik ez meg,mert akkor lett volna ideje megváltani! Illetve ha vonat nem késik!!! Legtöbb helyen rácsodálkoztak az embertelen eljárásra,mert nem bliccelni akart hanem jegyet váltani a vonaton.
Tudom hogy nehéz helyzetbenvan a vasút,vannak megoldásra váró problémák,ezért nem írtam eddig minden alkalommal panaszlevelet mert késik a vonat,amely úgy néz ki mint a hányás! Ha nincs fütés,világítás,viz amosdóban,szóval én is megpróbáltam toleráns lenni,ezért én magam is elvárom visszafelé.
   Minden forumon fogom hírdetni az embertelen eljárást,illetve minden illetékes hatóságot megkeresek amig vissza nem fizetik a pótdíjat.
 
 
                    Tisztelettel: B. Richárd


A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr69270783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.20. 22:29:15

Van, ahol másfél órát is késnek a vonatok (igaz, hogy ezt ki is írják).

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása