MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Re:Közelgő tél, hideg kocsik....

2007. november 27. - georgejr
Az tudjuk, hogy a havazás hirtelen jöütt, mert ugye  az időjárásjelentést nem kell nézni, mert a végén még dolgozni is kellene. Hédinek küldtek egy választ, persze sajnos megoldást nem kínálnak. A váltók karbantartása a Pálya feladata, de valamiért nem teszik meg. Okát nem tudom, mert nem hiszem, hogy a karbantartás annyiba kerülne...

Tisztelt D.  Hédi!

Köszönettel vettük Társaságunk részére elektronikusan küldött észrevételét, mellyel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

Őszintén sajnáljuk az utazása során átélt kellemetlenségeket. A rendelkezésünkre álló kocsipark nagy része elöregedett, átlagos életkora 25-30 évre tehető, sajnos a megtapasztalt fűtési hiányosságok többnyire ebből, kocsijaink műszaki állapotából adódnak. Munkánk során az eszközök optimális felhasználásával arra törekszünk, hogy a vonatainkat az utazási igényeknek megfelelő kocsimennyiséggel és minőséggel közlekedtessük.


Társaságunk nagyszabású programba kezdett, mellyel meglévő kocsiparkunk felfrissítése a célunk. Ennek érdekében régi járműveink egy részét felújítottuk, illetve 300 Németországból származó személykocsi is beszerzésre került, melyek egy része már meg is érkezett hazánkba. Új motorvonatok vásárlása is folyamatban van. Bízunk benne, hogy törekvéseinknek köszönhetően utasainknak mihamarabb, minden esetben biztosíthatjuk a kulturált utazási feltételeket.

Tájékoztatni szeretnénk, hogy 993 számú vonat Győr állomáson menetrend szerint 49 percet tartózkodik. A 2007. november 11-én a hirtelen jött havazás miatt, Budapest Kelenföld állomáson a váltók befagytak és a váltófűtés sem működött. E miatt kellett az Ön által igénybe vett vonatnak minden állomáson megállnia, mert egy Tatabányától Budapestig közlekedő személyvonatot is pótolt.

Megkeresését még egyszer köszönjük. Reméljük, hogy az átélt kellemetlenségek ellenére a jövőben ismét utasaink között üdvözölhetjük.
Üdvözlettel:

XY

ügyfélszolgálati szakelőadó

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr74242066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bari6 2007.11.27. 10:52:43

blablabla...szokásos szöveg....
süti beállítások módosítása