MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Kedves kalauz from mav-start.hu

2007. november 27. - georgejr
Kalauznéni küldte:
Kedves georgejr!
Látod ezt a rosszindulatúságot?
 
Mert biztos szép meg hogy lány azért segítetek neki a kollegák!
Na ez az a szemlélet ami minősíti az utazóközönség sajnos mondhatom többségét.
Ja és akit érdekel!
Kedves jó indulatú hozzászólók. A vonat nem a hölgy miatt késet annyit amennyit késett. Egyszerűen azért mert gázolás volt Győr felé mégpedig elég rondán sikerült (öngyilkosság).
Na remélem néha elgondolkodtok egy kicsit magatokon hogy a rosszmájúság hova vezet. Remélem ti boldogabbak vagytok ha mindenről (vagy legalábbis a máv-ról) csak a rosszat feltételezitek. Én ismerek egy ilyen embert de inkább megkeresedettnek mondanám mint boldognak.
Kedves georgejr.
Ha bedobod ezt az írást a közösbe akkor megköszönöm ha nem akkor meg legalább te elolvasod és megérted miért nem írok már hozzászólásokat, de ezek a hozzászólások kicsit kinyitották a bicskát a zsebemben.
Kalauznéni

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr80243694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismanó 2007.11.27. 13:51:45

Most direkt elolvastam újra a hozzászólásokat.
Jól emlékeztem, nem rosszindulatú, hanem hitetlenkedő és nagyrészt vicces hozzászólások vannak. Kalauznéni hol marad a humorérzéked? Olyan komolyan veszel mindent!

greggrant 2007.11.27. 14:10:34

Kedves kalauznéni!
Aki nem bírja az internetes fórumokat, az ne is írjon oda. Én sem bírom sokszor a hülye fórumtársaimat, de azokat figyelmen kívül lehet hagyni. Te ugyanúgy általánosítasz, mint az általad folyton osztott kommentezők. Mint ahogy van rossz vasutas (de még mennyi!) és jó vasutas is, ugyanúgy van normális és idióta kommentelő. Csak az arányok mások...
Ez a blog a vasút hibáinak nyilvánosság elé tárásában segít, ha MÁV-dicsőítő blogot akarsz olvasni, szerintem jobb lesz, ha nyitsz egyet. Majd meglátjuk, ki nyeri a látogatottsági harcot :-)

Fedup Sári 2007.11.27. 14:31:51

Én is végigolvastam a kérdéses hozzászólásokat, szerintem teljesen alaptalan Kalauznéni felháborodása, persze mindenki eldöntheti magának:
megintallunkvazze.blog.hu/2007/11/23/kedves_kalauz_from_mav_start_hu
(mildi bejegyzése az utolsó most)

Az az érzésem, Kalauznéniben egy másik post munkál, ahol ő is részt vett a kommentelésben, és a végén jogásszal konzultálva odáig jutott, hogy becsületsértési pert indíthatna a kommentek miatt (azok után, hogy engem pl. lebliccelőzött, pedig...) Pl. Bari6 rövid bejegyzésén akadt ki, amely bejegyzés legnagyobb hibájának az róható fel, hogy etnikumozott egyet benne.

Még jó, hogy a mávos jogászoknak van erre idejük (ami természetesen a mi pénzünkből "jár nekik", ahogy írta).

Azt is hiányolta még, hogy nincs pozitív bejegyzés a blogon. Most volt egy, de úgy látszik, es sem tetszik neki...

Utóbb említett post meg itt van, ugyancsak mindenki véleményt alkothat az ottaniakkal kapcsolatban:
megintallunkvazze.blog.hu/2007/11/06/re_november_1_jetol_folyamatos_menetjegy

Ashi Valkoinen 2007.11.28. 12:47:48

Szerintem meg igaza van. Mert nem az etnikuozós poszról írt, hanem arról, ami arról szólt, hogy egy utasnak kedves vasutasok elintézték, hogy még elérje az utolsó gyorsvonatot Győr felé.

Ott pedig tényleg ment az osztás... hogy biztos a hölgy miatt késett a vonat.

Másik: Abban is igaza van, hogy néha az okok és indokok ismerete nélkül rinyálnak egyes userek a késéseken, eszükbe sem jut, hogy tényleg vannak rendkívűli helyzetek.

A MÁV hibája az, hogy ezeket nem kommunikálja le. Aki nem tud semmit a késés okáról, ideges. Aki ideges, háborog. Tájékoztatni kéne. Nekünk meg néha gondolkozni.

ÉS NEM, NEM VAGYOK VASUTAS.

amizsei 2008.11.06. 23:18:01

Tisztelt Máv Zrt.!
A alábbiakban kérem a segítségüket.A Bajáról, vasárnaponként 15.39-kor a Bp. Déli pu.-ra induló Sugovica IC kocsijaiban lévő wc-ket sziveskedjenek karban tartani, működtetni, kiűríteni,üzemképes állapotba hozni.Legutóbb is csak az első kocsiban működött, de az is csak gusztustalan, tele tatállyal, már folyt kifelé.
Intézkedésüket megköszönve:
Mizsei Sándor
süti beállítások módosítása