MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

MÁV-os időszámítás

2007. november 23. - georgejr
Hehe, azt már az anyatejjel magunkba szívhattuk, hogy a máv mindig kevesebbet mond, mint amennyi:) Erre hű példa az alábbi post.

Szia,
ma reggel a MÁV ismét kitett magáért, ahogy már megszokhattuk, egyik legnagyobb forgalmú elővárosi vonalán, a 100a -n. Ceglédről még normál időben indult a zónázó vonat, 5:45 után valamivel, Szolnokról érkezett, majd valahol átminősítették személyvonattá, így mindehol megállt. Persze utastájékoztatás csak annyi volt, hogy Üllőn, ahol már legalább 10 perce álltunk, az ablakot lenyitva lélegzetvisszafojtva hallgatózott a vonat, hogy MIT MOND?? Halkan, távolról... Mindegy... Persze az Index-en (a vonaton ülve, Pannon Mobilinternet rulez!) már bővebb információhoz jutottam, igaz, ott 25-30 perces késést prognosztizáltak. Hát persze! :) A mellékelt kép Kőbánya-Kispesten készült, mikor végre beértünk... Zuglóba (ahol leszálltam), már összességében 1 órás késést szedett össze a vonat.
Üdv, Shiden

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr72239122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2007.11.23. 14:22:42

Jaj, emberek, mindig elfelejtitek beszorozni a késést a Kavalecz-együtthatóval!

Reggel mondták a rádióban a 20-25p késést; tudtam, hogy nem áll meg egy óra alatt.

petya.bacsi 2007.11.23. 14:37:17

Comandanta en Jefe: a vélemény az, mint nagypapi-é (2007.11.23. 14:27:07). Sebaj, az év végi prémium biztos nincs veszélyben.
süti beállítások módosítása