MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Szombati lerobbanás...

2007. november 12. - georgejr
Picit késve:( De hátha tud valaki bővebbet.

Szeva!
A Mostani órákban (23:55) is várom a barátnőmet.Egy csapat lehettek vagy 30-an már hazamentek mert a Bp. Déli pályaudvar és Oroszlány között közlekedő vonat lerobbant Kecskéden.Ilyenkor miért nem áll rendelkezésre egy busz?Amivel mindenkit haza lehetne vinni?Már lassan egy órája ül a vonaton. Én is vonatozom és nagyon sokszor késnek errefele a vonatok.Eddig bíztam a MÁV-ban de jővő hónaptól kénytelen leszek a rabló Volánt igénybe venni?Apropó ilyenkor miért nem tud segíteni a két rabló cég egymásnak?
S. Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr78226127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

droska 2007.11.15. 09:09:50

A menetirányító felhívta Oroszlányt, hogy küldje ki a tartalékot.Oroszlány meg közölte vele, hogy az egész áálomáson Ő van egyedül, a menetirányító meg nem hitte el neki! Biztos van ott tartalék! ( amúgy kb 20 éve nem volt, de mindegy). Aztán Tatabánya is megerősítette, hogy üzemszünet van, senki sehol! Aztán,hogy hogyan oldották meg azt nem tudom.
süti beállítások módosítása