MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Megrögzött késések.

2007. október 30. - georgejr
Jóvátételre meg várhatunk mi?

Helló!
Én szolnokra járok suliba, Tápiószeléről.A tanítás fél nyolckor kezdődik és én a 6 óra 49-es vonattal járok be, ami 7 óra 21-re van bennt szolnokon (elvileg), ami azt jelentené hogy simán beérnék a suliba (mert elég közel van az állomáshoz).
 Na kezdem is a problémákat: az egyik az hogy sajnos csak elvileg van bennt 21-re, gyakorlatilag mindig 30 után érkezik be Szolnokra, azaz rendszeresen kések a suliból, de ha kérek igazolást a MÁV-tól akkor az még plussz negyed óra (mert lassúak ott az üveg mögött), de azt már nem írják rá az igazolásra.
A második próblémám az hogy néhány kocsiba nincs világítás és fűtés (ilyen régebbi fajta kocsik).
 De még van egy csomó gond: a rendszeres késés hazafelé is, meg a piszkos kocsik stb. Ennyi lenne, sztem elég ez, még sok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr21212767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.10.30. 21:12:23

Igen, nekem is ezért kell az 1 órával korábbival mennem, mert a későbbi elvileg időre beérne, de hát gyakorlatilag még nem történt meg soha.

petya.bacsi 2007.10.30. 21:58:26

igen, Szolnok fele és Pest fele is állandóak a késések (most ugye pályafelújítás van, így 10 perc késés "megengedett"), én sem érek sosem haza időben (talán hetente 1x, ha sikerül...).

a piszkos kocsik, késés mellett meg lehet még említeni a nem nyíló ajtókat. emlékeim szerint október 23-án a legelső Pest fele induló vonat legtöbb ajtaja nem nyílt, csak vésznyitóval lehetett felszállni a vonatra. kérdem én: ki engedte így el ezt a szerelvényt???
süti beállítások módosítása