MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Tatai állomás romokban

2007. október 11. - georgejr
Sajnos Tatás sincs kolbászból a kerítés


Naponta járok Tatáról. Az állomásról lelopták a rézcsatornát már vagy két hónappal ezelőtt, azóta sem pótolták, csurog az esővíz mindenütt. Az esővíz elvezetők némelyike teljesen eldugult. A felüljáró világítása hiányos: csak ott nem világít ahol emberek járnak, és ez ilyen már vagy két hónapja. Nagyon izgalmas sötétben találgatni, hogy hol is van a lépcső. Az egész épület rohad lefelé szép lassan. A peronokat a felújítás során úgy sikerült megépíteni, hogy a víz megáll tócsákban rajta, nem folyik le sehova. A fa korlátok kiborulva, kirohadva (hülye volt aki ilyet tervezett és épített ide)

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr60193110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verbalis Inkontinencia 2007.10.11. 10:51:50

Pedig a vonatról olyan szépnek látszik.

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2007.10.13. 02:13:30

Ja, a vonatról. Belül általában bűzlik a homelessektől, akik a kevés benti padon töltik a napokat. Egy ideje a büfét is bezárták.

Belülről egyébként nincs lepukkanva annyira, bár rémlik, hogy még gyerekkoromba, jótizenötéve külön váróterem volt, ami ma már be van zárva.

Amúgy meg szerintem nem rosszabb a helyzet, mint Demszkyland főpályaudvarain.
süti beállítások módosítása