MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Durva késések órákon át

2007. október 07. - georgejr
Ashi reportolt:


Szia, újabb anyag, ez most elég kirívó volt, az őszi késések közé is mehet. Durva késések Oroszlány - Bp. Déli között. Aki olvassa a blogot, előző posztomban találkozhatott vele, hogy mik a Bp. Déli - Oroszlány közlekedés hátrányai. Például az egyvágányú pálya Oroszlány és Tatabánya között.
Tegnap a szombati, Tatabányáról menetrend szerint 8:21-kor induló személyvonat 9:17-kor indult el! Amikor sétáltam állomásra, akkor láttam, hoyg baj van, mert csak akkor ment kifelé a vonat Tatabányáról, és tudtam: annak kellene visszafelé is mennie. Ekkora a szerelvény kábé 30 perc késésben volt, de mire fordult, és Tatabányára ért, már 45 perc lett.
Aztán el kellett még engedni két EC-t (vagy az egyik IC, talán Avala, nem tudom pontosan), aztán még a gyorsot, ami szintén 20 perc késésben volt. Nem szálltunk át, mert Délibe mentünk, és az oroszlányi vonathoz vártak minket ismerősök. 56 perc késésből 10-et lefaragott a Talent, de így is azonnal kellett fordulnia a déliben, közben a többi szerelvény késései halmozódtak tovább. (Addig nem megy ki Tatabányáról vonat, amíg a másik be nem jön Oroszlányból. Így aztán ami majd visszafelé jönne, az is késik. Megjegyzendő, hogy végül Környénél váltottak egymás melelztt a vonatok, így estére már csak 10 perces késések maradtak, mire hazamentünk.)
Ami még bosszantott, hogy az állomáson végig 25 perc késést modntak be, 30-at írtak ki, és végül 56-ot késett. Nevetséges. Mondjuk, bevallom, ez errefelé elég egyedi eset.
üdv, Ashi Valkoinen

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr82189197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása