MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Továbbra sem tájékoztat megfelelően a MÁV

2007. október 01. - georgejr
Sajnos a cím igaz, de olvassátok egy dühös utas szavait.

Tisztelt MÁV!
 
Szept. 30-án  9301  sz. Gyõr - Bp gyorsvonattal voltam kénytelen utazni. Komáromban szálltam fel, ahova a vonat 6 perces késéssel érkezett. Ez még nem zavart, már szinte a MÁV imázsához tartozik.
Kelenföldön is még csak 10perces késésben volt, ami szerintem még mindig elviselhetõ (hacsak nem kell valakinek átszállni)...
A vonatnak 19.13-ra kellett volna a Keletiben lennie.
Ehelyett nem sokkal 8 óra után ért be.
A késés is elég nagy gond önmagában, de a TÁJÉKOZTATÁS!!! Azt igazán megoldhatnák!!!
A vonat a Keletitõl párszáz méterre ( a gumigyári felüljáró alatt) állt kb 45 percen keresztül, elengedett 3 személyvonatot (2 késõbb jött, mint a gyors) és egy IC-t, és senki sem tudta, melyik vágányra fogunk érkezni. Az emberek idegesek voltak, nem tudtak semmirõl, és mentek volna a dolgukra, haza, nem pedig vasárnap este a MÁV "vendégszeretetét" élvezni.
Azért írok kb. idõpontokat, mivel egy idõ után elvesztettem a türelmem, és leszálltam. Nappal sem élveztem volna, de este elég nyugtalanító érzés volt nehéz hátizsákkal bukdácsolni a sötétben a kusza vágányok és bogáncsok közt, peronnak még nyoma sehol, ráadásul fogalmam sem volt, merre menjek. De ez legyen az én problémám, lehettem volna türelemmel, hisz a vonat nagyjából akkor ért be a pályaudvarra, mikor én az 1/2-es vágányra. 
 
A lényeg: MIÉRT NEM TUDTÁK EZT BEMONDANI KELENFÖLDÖN, H. ELÕRELÁTHATÓLAG X PERCET KÉSIK ??? Ott már jár BKV, és aki Bp-n lakik, meg tudja oldani a hazamenetelt.
Miért szúrnak ki folyton velünk, utasokkal? Nem hinném, h. ez olyan komoly szervezést és kiadást igénylõ feladat lenne, hogy bemondják a késést! Lehetõleg akkor, amikor az érintett vonat az állomáson van, hogy a vonaton tartózkodók is hallják!! A vonatról nem látni mindenhonnan az információs táblákat.
Amikor egy 100 km-es jegy 1500 Ft, ezt a kérést egyáltalán nem érzem soknak.
Egy elégedetlen és dühös utas

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr61182258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskicsicsiga 2007.10.01. 17:57:51

Budapestről Sopronba se volt egyszerű eljutni azon az estén.120perc késés a gyönyörűséges vonatpótlóval...

rothadó test csimota 2007.10.01. 18:01:05


Tud arról valaki, hogy vasárnap (szept. 30.) áramszünet miatt késtek a keletibe befutó vonatok?

süti beállítások módosítása