MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

MÁV és az európai mobilitási hét

2007. szeptember 21. - georgejr
Amikor az informatika nem túl mobilis


Szia, csak az alábbi:
Munkába járás alkalomszerűen vonat + bicikli kombinációval. Ezen a héten legalább a bicikli ingyen utazik, gyerünk. MÁV pénztáros: NEM ADHAT KI RETURJEGYET BICIKLIRE. Pont. Magyarázat nincs. Gondolom a retúrjegy érvénytartama (esetleg) túlnyúlik a mobilitási hét időtartamán. Javaslaton: golyóstoll + pöcsét (az a Mávnál mindig nagyon fontos!). Hazafelé tehát Keleti, automata, a pincébe mégsem tekerek le jegyért. Az automata természetesen nem tud a mobilitási hétről, jegy vehető normál áron. Hihetetlen szoftveres bravúrok és rafinált szervezési praktikák kelhetnek egy jegyautomata felkészítéséhez erre, inkább bele sem fogtak.

Üdv, Kice

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr87172441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BringasMokus 2007.09.23. 21:06:50

Meglepodsz ilyeneken? Ujabb utaslehuzas... Sose csodalkozz a MAVon.
Pl: pont a mobilitasi het kereteben a MAV joindulatuan nem csatol fel kerekparos kocsit, mert miert lenne a kerekparos is ember... No meg az ilyen vonatra elore kell egy elso osztalyu kocsit rakni, amire persze nem lehet kerekpart felrakni, s ezt "kedves" jegyvizsgalo elvtars csak ordenare modon tudja kozolni. (-> az utas nem ember a szemeben.)

De hogy picit javitsak a roluk kialakult kepen: Keletibe fenn a regi nemzetkozi penztar helyen mostmar belfoldi penztar mukodik, meg a bicot is lehet guritani (hogy ne a sok csoves, meg nem iden barnult kozott tedd le kinn.), s meg sosem szoltak be miatta... Ha nyitvatartasi idoben mesz, akkor ott tudsz jegyet venni.
Kedves MAV vezetok: Ez utobbi kedvezo szitacio miatt nem a penztarban ulo kollegakat kell megszidni, hoyg zavarjak ki a kerekparos utast, hanem biztatni kell az utasbarat viselkedesre, oks?
süti beállítások módosítása