MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

MÁV belement a retekkommandó akcióba

2007. július 10. - georgejr
Tisztelt Zsibrita György Úr!

 

Elnézésüket kérjük, hogy korábbi, kocsi-tisztítással kapcsolatos megkeresésükre nem érkezett válasz. Ezúton szeretnénk pótolni elmaradásunkat és lehetőséget biztosítani Önöknek tervük megvalósulásához.

 

Örömmel veszünk minden segítő szándékú megkeresést, viszont engedjék meg, hogy szándékukkal kapcsolatban néhány észrevétellel éljünk, egyben jelezzük, hogy az Önök által jelölt formában nem áll módunkban hozzájárulni az akcióhoz.

 

Ennek oka csupán az, hogy a vasúti közlekedéshez kapcsolódó valamennyi tevékenység szervezésekor első számú szempont a biztonság szem előtt tartása. Közlekedő vonaton történő takarítás az utasok zavarása nélkül nem valósítható meg, továbbá a tisztítást végzők számára is balesetveszélyes.

 

Az Önök által megjelölt időpontban és helyen (akár jelenlegi tervükhöz igazodva a Keleti pályaudvaron), biztosítunk lehetőséget akciójuk lebonyolításához. Balesetvédelmi és munkavédelmi oktatásban részesítenénk Önöket, továbbá ismertetnénk a vasúti kocsik takarítása során felhasználható tisztítószereket, valamint az alkalmazandó technológiákat. Tevékenységükhöz tisztítószert és felügyeletet biztosítunk.

 

Amennyiben tisztításra vonatkozó tervüket továbbra is fenntartják – az általunk javasolt formában –, kérjük ezt írásban jelezzék a MÁV-START részére, ezt követően képviselőjükkel személyesen egyeztetnénk a részleteket.

 

Ugyanakkor tájékoztatjuk Önöket arról, hogy Társaságunk kiemelt feladatának tekinti a járművek tisztaságát, melyet mind pénzügyi, mind munkaráfordítással folyamatosan javítunk, annak ellenére, hogy utasaink időszakonként ezt nem tapasztalják. A MÁV-START kiemelt figyelmet fordít az elkövetkezendő időben többek között arra, hogy a vasúti személykocsik napról-napra tisztábbak és komfortosabbak legyenek. Ezzel is az utasokat a középpontba állító szolgáltatást szeretnénk megvalósítani.   

 

Üdvözlettel:

 

Pliska Renáta

ügyfélszolgálati előadó

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr99115154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T. bátya 2007.07.10. 10:05:47

Te, georgejr!
Itt vagy szemlélteváltás van, vagy ez az új taktika, hogy "persze gyertek csak gyerekek, csináljatok, amit akartok, úgyis mi is azt tesszük..."
Remélem az előbbi.

greggrant 2007.07.10. 11:34:52

ez az utóbbi bekezdés rohadt jó; ugye nem gondolják komolyan, hogy ellenőrzés nélkül ez működni is fog?

Cattish 2007.07.11. 17:19:29

Nah, ezt mán nem állom meg szó nélkül.. az egész levél hangvétele olyan, mint a MÁV tenne szívességet vazze.. arcom leszakad.

gothmog 2007.07.11. 18:01:26

nekem ez a kedvencem:
"folyamatosan javítunk, annak ellenére, hogy utasaink időszakonként ezt nem tapasztalják."
süti beállítások módosítása