MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Első osztály kényelme már nem álom

2007. július 05. - georgejr
Ági küldte:

A képet, amit küldtem egy rakás fotó küzül kellett kiválasztanom, amit egy skót barátom készített tavaly nyáron a vonatainkról. Szegény nem tudta, mire vállalkozik, mikor megvettük a Budapest-Őriszentpéter retúr jegyeket. A történet ott kezdődik, hogy pár éve egyfolytában panaszkodott, hogy mennyire piszkosak náluk a vonatok, és szinte irtózik tőlük. Már akkor tudtam, hogy le lehet minden külföldit szoktatni az ilyen panaszokról, csak arra van szükség, hogy egyszer kipróbálja a MÁV-ot. Tavaly nyáron aztán ez meg is történt. Persze a vendégem  végigfotózta az utat, de nem a magyar tájat dokumentálta, hanem a fülkéket. Ez volt az egyik kedvence: a rohadó elsőosztályú kocsi. Két hete újra elbátorkodott Magyarországra. Én már meg is feledkeztem róla, mekkora sokkhatás érte. Az ő egyik első kérdése viszont az volt, hogy azóta utaztam-e vonaton. Mikor megtudta, hogy hetente többször is, nem mert többet szólni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr6112014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.07.05. 10:03:37

Hát van bent egy függöny, mit akar még a tapló utas? Ez már 1. osztály... :)

Division 2007.07.05. 10:20:04

A képen egy 10-27 Ap típusú kocsi látható, amelyeket már vagy 5 éve kivontak a fogalomból. Legtöbbet már rég szétvágták, itt-ott ácsoroghat még 1-2 megmaradt példány, pl a veszprémi vasútmodellező klub tulajdonában is van egy. Tippem szerint pont erről a kocsiról készült a kép.
süti beállítások módosítása