MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

A legjobb fej kaller, a jegkirályabb pénztáros, a legbunkóbb kiszolgáló

2007. június 25. - georgejr
Mi már tudjuk, hogy nem szabad az Inter City-k büfékocsijában se inni, se enni, vagy készülj fel a legrosszabbra. K ezt nem tudta. Egy élménnyel lett gazdagabb.

Hello!
 
A hétvégén Pécsre utaztunk édesanyámmal. Kellemesen csalódtam. A történet úgy kezdődik, hogy a vonat indulása előtt pár perccel rájöttem, hogy nem vettem Pécsre jegyet, csak helyjegyet, mert azt hittem ,hogy édesanyám megvette egészen Pécsig a jegyet. Hát nem. Csak Pestig. Leugrok a vonatról ami természetesen a Keleti legtávolabbi vágányán állt, a 13-ason. Sprint a kasszához, ahol lihegve benyögtem, kérem nyissák ki a kasszát, mert 5 perc a vonatomig. Ésa pénztáros aki éppen ebédelt, kinyitotta a kasszát, és kiadta a jegyeket, azért még hozzá tette: fiatalember maga nagyon szétszórt, nem lesz ennek jóvége.:D Jó, vissza a vonathoz, amiről utólagosan kiderült, hogy műszaki okok miatt 20 perc késéssel indul. Érdemes volt futni. Amúgy a vonat a 14:30-as Misina Ic.(az az érdekes hogy bár késéssel indultunk, csak 6-7 perc késéssel érkeztünk)Felszállás a vonatra, elindul, jön a kaller, miközben mi az étkezőben dekkoltunk, teánkra és narancs levünkre várva, amit a világ legbunkóbb felszolgálójánál rendeltünk. A Kiscsajjal nem is az volt a gond h bunkóskodott, hanem hogy nem köszönt, odajött, meg se kérdezte mit kérünk, kettőnknek csak egy étlapot hozott, meg ilyen apróságok. Szóval jön a kaller. Megáll jegyek rendben, elnevedgélünk, megáll, beszélget velünk. Még azt is megjegyezte , hogy látta hogy futottam a kasszához, csak nem tudoott szólni h késve indul a vonat. Ezek után fél óra alatt sikerült kihoznia a felszolgálónak 2 naranclét és 2 teát. Beleiszok a naramcslébe. MOndom fúj miez??? Visszaküldtük a leveket, mert zserüntünk romlott volt, éppen hogy a penész folt nem úszott a tetjén. Visszavite, miután fél percig bámult az arcomba szó nélkül olyan arckifejezért vágva, mintha azt kérdezné: mivan? MIbajod a romlott narancslével? Azért veszed meg a vonat a 2decit egy doboz áráért mert romlott. NEMTUTTAD ???. OK visszamegyünk a sajnos elromlott légkondival rendelkező kocsinkba(nem volt feltűnő, mer a kaller kinyitott a kis ablakokat, amit ki lehetett). Ott is jött és társlgott velünk a kalauzunk. Tényleg jófej volt. BEzek után beértünk Pécs állomásra. Lepattantuk a vonatról. És egy untohang köszötnött minket: Üdvözöljü pécs állomáson önöket. lyan hangsúllya mondta mintha azt akarná: szégejjék magukat hogyvonattal utanzank, mert be kel  mondanom mindenféle marhaságokat, pedig tvézhetnék otthon. Nah eyni a kis történet. Nem valami extra, de mindig csak rosszat hallunk a MÁVról, itt egy kis pozitivum.

Üdvözlettel: (kérem ehez a cikkhez ne irjanak becenevet, se semmit, családi okok miatt. Köszönöm)

Köszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr48105804

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SlimElite Reviews 2018.06.19. 05:42:18

Fischer Ádám: Walkürrel a „Stop Soros” ellen - Helsinki Figyelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása