MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

MÁV klasszis

2007. június 18. - georgejr
Azt hittük már mindent láttunk, azt hittük tapasztaltak vagyunk. Erre Robertó küld egy képet és egy világ omlik össze bennünk.

helo,
 
a Bp-Győr vonalon.. azt hiszem nem kell különösebb kommentár, mindenesetre a fotó készítője az eredeti tervéröl, ami miatt beszaladt abba az illemhelységnek semmiképpen sem nevezhető koszos lyukba, a látvány miatt abban a pillanatban letett, még délutánra sem jött vissza a kedve.. minden érdeklődőtől elnézést a kissé életlen fotóért, de gyomorfelfordulás fennforgása miatt nem volt alkalmas az időpont az élességgel (uram bocsá' netán még a makróval is) bíbelődni, pedig ha akkor megcsapja (a szagon kivül más is, mondjuk egy sugallat) hogy akár még nyilvánosságra jutó fotó is lehet belöle, hát egy kis plusz erőfeszítést megérhetett volna a dolog..
 
Roberto


A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr47101181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szar Géza 2007.06.18. 22:58:53

Szaar, szaar, kutyaszaar.

estvanka 2007.06.19. 07:52:09

Ezt az ÁNTSZ megint továbbíthatja a "közönségszolgálatnak" ??? Ha ezt hagyják, ők is megérdemelnek egy blogot!

PozAko · http://pozako.freeblog.hu 2007.06.20. 10:40:10

Igen, tudjuk, sz@r ;] a MÁV, de azt sem kellene elfelejteni, hogy talán nem a kaller hagyja úgy maga után a melléket, hanem a kedves utasok. Ők azok, akik szabdalják az üléseket, eldobják a csikket a folyosón, összefirkálják a kocsikat... Ha nem lenne ennyi tuskó a járatokon, lehet kellemesebb lenne utazni is - és ez nem a MÁVon múlik.

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.20. 10:47:26

PoZako!
Arra nem gondoltál még, hogy a kedves utas nem tudta lehúzni mert nem volt víz? Arra nem gondoltál, hogy azért vannak csikkek, mert nincsenek hamutartók? Arra nem gondoltál, hogy kin múlik a két napos odaszáradt kaki? Kin múlik, hogy a kocsik koszosak, mert nincsenek takarítva? Igen vannak bunkó utasok is, ők vessenek magukra. De ha a sok "tuskó" nem utazik éhen döglik a MÁV. Oké, hogy az utasok egy utolsó allja emberek egytől-egyig mert szarnak hugyoznak miegymás és ezért takarítani kell, de könyörgöm, akkor takarítsanak is. Az utasokra fogni azt, hogy a MÁV nem takarít, mert haszáljuk a kocasikat, azért az túlzás.... Aki szándékosan okoz kárt az kapja meg a büntetését, de ha a kalauz megbünteti, akkor az abból befolyt pénzt ne új autókra fordítsák, hanem a TAKARÍTÁSRA.
G

Kata 2007.06.20. 12:08:14

Egyszer úgy jártam a vonaton, asszem a misztrál volt, hogy bementem a klotyóba... bementem volna, ha lett volna padozata annak a rohadék klotyónak, de nem volt. Majdnem beléptem az alattam tátongó lyukba, ami alatt kb. 120 kmph-val suhantak el a vágánydeszkák... szóval lepergett előttem az életem... aztán szóltam a kalauznak, mire ő nem túl eredetien megjegyezte, hogy nem tudja megjavítani, az nem az ő dolga. Mondom, esetleg be is lehetne addig csukni, kulcsra zárni, hogy más nehogy beleessen... hát, semmi sem történt... az már csak mellékes, hogy a -20 fokos hidegben nem fűtötték a vonatot, belülről lógtak a jégcsapok, verőfényes júniusban, 35 fokban meg majdnem leégették a seggemet, úgy nyomatták a fűtést

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.06.20. 18:49:06

Még az IC-ken is rosszul megtervezett WC-k vannak és az öblítőberendezésük is csak néha működik. (Vessétek össze őket mondjuk a Japánok által már régóta használt, automata ülőketisztító berendezéssel felszerelt, teljesen higiénikus WéCékkel!) A fenti kép alapján, mégis hány éves a lemaradásunk???

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.06.20. 18:53:40

Egyébként az IC-t át lehetne nevezni WC-re, mert az utazórészlegben is olyan állapotok vannak, mint a mellékhelyiségben.
süti beállítások módosítása