MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Péter fotói

2007. június 14. - georgejr
Péter képein lehet látni sajnos a rongálást is. De azért rendberakhatná a MÁV... Vagy megkínálnám hellyel valamelyik fejest, biztos kényelmes lenne ez a fejtámla. Azt a vandált pedig bezárnám egy hétre a Jack által beküldött sloziba.

"Ma csináltam a képeket a 2446-os számú Bp-Veresegyház-Vác vonalon közlekedő Bmx kocsiban."

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr698809

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: bluesjamsession.com review 2018.02.18. 17:28:11

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepepupu 2007.06.14. 21:14:22

Azér ez ár több mint pofátlanság...de az is hogy a MÁV nem hozz rendbe/takaritja le a vonatot. Melleseleg ez a vandálság ez..ezz...ez elfogadhatatlanul bunkó. Aki ezt tette ássa el magát és vessen magára búzát. Legalább lenne valami haszna!

aldwyn 2007.06.15. 08:32:37

Igen igen! Bp.-(Veresegyház)-Vác vonal! Rspect minden arra közlekedőnek, nem sok minden van már annál lejjebb! Egy ilyen kocsi teljesen szokványos, esti vonatokon az összes wc-fülke elött szívják a jointot ja és az ablakokon nem lehet kitekinteni,mert vagy mocskosak,vagy valami aranykezű ablakkarcoló műve ezt lehetetlenné teszi!
(erről a vonalról külön blogot lehetne indítani)

Nohab004 2007.06.18. 18:26:26

Ezek a képek is eléggé elképesztőek, de a legjobban elhanyagolt vasúti kocsik szerintem a 142-es vonalon (Bp-Lajosmizse) teljesítenek szolgálatot. Ha lesz időm küldök néhány képet az elrettentés végett. A vonatösszeállítás: M41 mozdony, 6-7 Bhv kocsi (a graffitisebb csoportból) és egy BdBt vezérlő kocsi (szintén a pingált szekcióból). Valamikor már nem is hadakoznak a "plusz" festék ellen csak a pályaszámot, illetve a kocsik azonosítóit tisztítják meg. És a belső állapotoró még nem is írtam, de ezt leközelebb.
süti beállítások módosítása