MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Hungaricum - avagy Estvánka csipkelődik

2007. június 14. - georgejr
Szeretjük az ilyen leveleket. Kicsit fanyar, de jóóó

"Hello Georgejr!

Ha gondolod, az alábbi levelet légyszi tedd közzé :-)))

Hungarikum

A MÁV védelmében küldöm ezt a levelet. Tudjátok, van a MÁV-nak egy titkos terve, amit titkos forrásból tudtam meg: Bizony azt szeretnék a MÁV vezetői, hogy a MÁV is felkerüljön a Hungarikum-ok sorába, mint a pálinka, a Kalocsai fűszerpaprika őrlemény, Szegedi téliszalámi,Csabai kolbász, Tokaji aszú, fröccs...
Ezért pénzt és utasokat nem kímélve mindent megtesznek, mert ha tervük sikerül, özönleni fognak a turisták, hogy komoly pénzekért (na, jó a mainál kissé kevesebbért) a MÁV szerelvényein utazhassanak!
Ezt a dicső célt ássátok alá megalázó hozzászólásaitokkal, tönkretéve évtizedek munkáját!
Eddig, ha a "nyugatiak" x@r közlekedésre vágytak, kénytelenek voltak elmenni a balkánra,most pedig ha a terv sikerül, unión belül ki tudják elégíteni olthatatlan igényeiket a mocskos WC-k,koszos kocsik, bunkó kalauzok, identitásukat elvesztett pénztárosok iránt!Hol találnának máshol az unión belül ilyen lehetőséget, hogy 2 heti nyaralásuk alatt talán még a Balatonra is leutazhatnak, és vissza (bár ennyi nem biztos, hogy belefér az időbe)
Kérlek Benneteket, segítsük a MÁV "hozzáértő" vezetését, hogy tervük sikerüljön, ne engedjük, hogy a szolgáltatás javuljon, mert a balkáni társvasutak árgus szemekkel figyelik, hogyan lehetne
megelőzni minket!

Elvtársi- Baráti üdvözlettel Estvánka a GySEV alkalmazottja, korábban MÁV-os"

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr2898397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepepupu 2007.06.14. 09:21:37

Hát ez jó...ilyenen már én is gondolkoztam. De én arra gondoltam, mi lenne ha az UNESCO felvenné MÁV-ot a világörökség részeként. Ilyen kocsik mint nálunk futnak, más országokból már 40 éve kivonták. WÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Úgyhogy MÁV, irány az UNESCO! Enhogymár csak ilyen xar pitiáner kis hülyeégek legyenek a világörökség részei mint az Eiffel torony vagy a BUdai vár. A MÁV is legyen az! mMMellesleg a GYeseV jobb mint a máv, bár amikor ausztriából jttünk haza és wiener neustadtnál átszálltunk a Gyesev vonatra a wc-én már érződöt/látszott h magyar.
süti beállítások módosítása