MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Alszik a pénztáros? Háhh megszívtad

2007. június 14. - georgejr
Dávid esete Szundival és Morgóval:

"Sziasztok.

Drága jó MÁV,azért vannak dolgok,amik magyarországhoz kötnek,na ilyen a MÁV is,ilyen senkinek sincs.Már a románoknál is jobb vonatok mennek...

Lényeg a lényeg,a történet.

Valamikor,kb. két hónapja,barátommal felmentünk Pestre hajnalban,hogy aztán továbmenjünk Veszprémbe.
Azt hiszem a 4:38-as vonat lehetett.Gödöllői vasútállomás,jegyet sajnos nem tudtam venni,mert nem volt ott a pénztáros.Kopogni nem akartam,gondoltam nem ébresztem fel szegélnyt,meg amúgy sem biztos, hogy ott volt.

Ez persze még visszaütött.Drága kalauzbácsink, ugyanis megfenyegetett,hogy "most még ad jegyet", de legközelebb megbüntet, mert nincs jegyem. Mikor szóvátettem,hogy a kedves kollégája feltehetően aludt,mikor engem ki kellett volna szolgálnia,azt válaszolta,miért nem kerestem meg. Tehát az én kurvaanyámat, mert nincs kiszolgálás, én dögöljekmeg,énkéssemleavonatot
,de JEGYEM LEGYEN.

Aztán persze leoltottam a kalauzt,nem vagyok az a fajta,aki hagyja magát hülyíteni. De ez sajnos ilyen többször előfordult már.

üdv:
Dávid"

Semmit nem fűzűnk hozzá...

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr8698395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shadow82 2007.06.18. 01:16:34

Ha Gödöllőről jössz, akkor csak egy megállót kell kibekkelni, utána már kérhetsz Gödöllő Állami telepektől jegyet. Az egyetemisták rendszeresen csinálják. A kalauz meg mit tehet?

Adani 2007.06.18. 15:16:32

Pár éve nálunk is simán működött a dolog Kétpóról jöttünk haza ott meg ugye nincs jegykiadás, tehát nem szólhat semmit. Asszem 2x jártam ott vonattal és jöttünk mindig az elsővel, és mind a kétszer töredékáron zsebbe fizettünk a jegyért. Az első alkalommal 4en dobtunk össze 200ft-ot ( 2004-ben).

Ma már van a kalleroknak mobil jegynyomtatójuk ( az oldalukon hordott kis masina az ), de sokszor meg lehet boltolni vele egy rövidebb jegyet.

degu 2007.10.07. 15:14:25

elárulnám hogy mivel a pénztár nyitva volt igy a pénztáros kolléga biztos nem aludt!kedves utas!számodra elképzelhetetlen a tény hogy mi vasutasok is emberből vagyunk?ergó pisilni,kakilni nekünk is el kell menni!amikor én nem vagyok a pénztáramban akkor a wc-re megyek!máshova nem naon tudunk elmenni!

Sura md 2007.11.04. 23:19:22

Elvira -> Gödöllő -> Időszakosan korlátozott jegykiadás. Na, további kérdések? Nem mindenhol van 0-24 pénztár, az a teszkó :-)

Adani 2007.11.04. 23:50:10

Ez mondjuk igaz, mond Orosházán is időszakosan korlátozott, de mi pl. többször is tudtunk hajnali 4kor is jegyet venn az első vonatra.
süti beállítások módosítása