MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Kedvezmény+tudatlanság=MÁV

2007. június 12. - georgejr
Pepepupu dühös. Mi is. Azt eddig is tudtuk, hogy a MÁV-nál a kollégák tájékoztatása olyan mint a villany a felsővezetékben. Upsz egy szakadás, oszt annyi.


"Szevasztok!
 
Nem rég történt velem,(minekutána most változtatták meg a kedvezényrendszert) hogy el akartam utazni Békéscsabáról Budapestre. Természetesen mint minden jó, okos magyar állampolgár, nem a MÁVdirketen kérdeztem meg az új kedvezményeket(még jó), hanem kikeresten a magyar közlöny online-ból.Ok megörültünk fiammal. Mivel magasabb összegű családi pótlékot kapunk 90%-os kedvezményre vagyunk jogusultak(a gyerek+egy fő). Tehát odaállo az elé a pénztár elé ami épp nyitva van, mert 6db pénztár van Csabán, de mindig csak egy van nyitva, nehohgy véletlenul ne legyen tömeg. Tehát kértem a jegyet. Két 90%os menettértit pestig+pótjegye... erre visszakérdez a nő: Mire kéri a 90%os kedvezményt. Mondom magasabb összegű családi pótlékra. Erre válaszol az egyépként kivéetelesen udvarias nő(ritkaság aMÁVnál!) hogy ő ilyenről nem tud, sőt nem tud semmit az egész kedvezményrendszerről, úgyhogy hozzam be neki a Magyar közlönyömet. Előtte Felhívtam a MÁvdirektet, hogy akkor most ez a kedvezmény van? Vagy nincs? Vagy Vanismegnincsis? Tehát felvette egy kivételesen BUNKÓ nő(nem ritkaság a MÁVnál!!!!) és közli velem h nem tudnak semmit, úgyhogy tegyem le a elefont, mert van más akinek tudna segíteni. Mondom kössz... Ok Pattanok Bicajra haza a közlönyért, Bicajra vissza, beadom a pénztárba közlönyt, végre elhiszi a nő hpgy VAN ilyen a MÁVnál, a munkhelyén. Miközben egyépként beszéltem a nővel, odafurakodott 3 roán, és kutakodott a zsebemben. Talán egy két biztonsági őrt fel kéne venni a vasútállomásra, nem beszélve arról hogy egy éve még azt ígérték, hogy felútják a Csabai állomást, és kész lesz 2008-ra. Hát kap**ák be a Fas**at!
 
Üdv.: pepepupu"

Egyik mávos ismerősöm szerint:
"Ami kerek azt viszik, ami szögletes azt gurítják"

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr1597569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenny 2007.06.20. 23:05:04

Sziastok! Ezzel én is így vagok! MÁV tudatlan, sőt naponta váltaoztatja mentrendjét. Éjjel megnézem reggel mivel megyek neten, mire odamegyek kiderül, az a vonat már megszünt! Na de kérem, álítólag előte nap frissítettek online! Éjjel megsüntették a járatot??? Vicces:( csak nekem nem??? Nálunk most kivételesen segítőkész hölgy volt pénztárnál. Nekem is járna ez a fogyatékos kedvezmény (sajnos mert így születtem) de semmit nem tudnak róla én meg inkább diákjegyet vettem most is. Múltkor még ezzel is meg akart büntetni egy mogorva hölgy, hogy már levelezőn nem jár...töctöc napi pecsét stb (máskor mindig kalauz pecsételi felénk rá napi dátumot ha nem aznap kezdem meg a 2x180kmes menettérti jegyem!!! mikor vettem, nem a pénztár!!) Szóval még én érzem magam rosszul, mikor eszem ágában sincs törvényt szegni. Némelyik ember meg nagy mellénnyel okoskodik, közben meg szart sem tud! Most is látom zeket neten. Fölösen kidobtam egy csomó pénzt, mert tényleg léteznie kell már ennek a kedvezménynek, ha ennyi ember tud róla! -csak a MÁV nem! Ld. Volánnál működik álítólag -áltólag. Tud erről vk vmt? megyek keresek linket a tvkivonathoz. Okulást és kitartást midnenkinek.
süti beállítások módosítása