MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Felhívás

2007. június 10. - georgejr
Felhívjuk a Tisztelt Utazó Közönség figyelmét, hogy ezennel a M.Á.V. meghirdeti első fotó pályázatát. Ha már annyi szidjuk a vonatokat, a koszos vagonokat. Akkor dokumentáljuk is. Ha utazás közben látsz egy leszakadt fejtámlát, egy ifanyomos wc-t, vagy valami más ijesztő elváltozást, fotózd le, add meg a a vonatszámot (kaller ráírja a jegyre) és küldd el a megintallunkvazze@gmail.com címre, és megjelenik az oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr5496361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilla24 (törölt) 2012.03.02. 06:57:46

No, erre csak annyit mondok: meghirdetem az első MÁV fotópályázatot, ha már annyi a panaszos utas - aki utazás közben felrakott lábat, firkáló kezet, WC-ben bliccelőt, részeget, koszos-büdös ápolatlan vagy hajléktalant, késsel és egyéb sérülés okozására alkalmas eszközzel fenyegetőzőt, hamis jeggyel-okmánnyal utazót, menettérti jeggyel trükközőt lát, fotózza le telefonjával azt hadd szóljon! :)
süti beállítások módosítása