MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Mi a havidíjas SEO?

2021. március 20. - Vittore.

A havidíjas SEO előnye, hogy minden hónapban tervezhető költséggel gondoskodhatunk a keresőoptimalizálási feladatainkról. Ilyenkor a SEO szakértő ugyanis rendszeres megbízást kap, hogy hónapról-hónapra hozzon jobb Google találati lista helyezéseket. A rendszerességért cserébe pedig olcsóbb díjakra számíthatunk, mintha egyedi szerződéssel dolgoznánk.

Mi tartozhat bele a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásaiba?

A havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásaiba tartozhatnak a következő dolgok:

  • backlink ellenőrzés
  • versenytárs elemzés
  • kulcsszó elemzés
  • helyezés vizsgálat
  • tartalommarketing terv megírása
  • linképítés
  • technikai audit
  • szövegírás
  • és még számos más dolog.

A keresooptimalizalas.info.hu csapata kifejezetten a havidíjas SEO szolgáltatásra specializálódott, mely mellé eseti jelleggel ellátja azokat a feladatokat is, melyek felbukkannak egy holnap életében. A legújabb SEO eszközöket használják, köztük a SEMRush és a SEO PowerSuite csomagját, amelyek a lehető legpontosabb eredményeket adják vissza a munkához.

 

Bécs éjszakai élete hamarosan újra pezseg

Bécsben készülnek a nyitásra, hogy szép lassan visszatérjen minden a régi kerékvágásba. Ennek első lépéseként engedélyezik az éttermek látogatását, majd következnek a szórakozóhelyek, és végül a teljes nyitás. Lépésenként, de azért elérjük a teljes szabadságot.

A rossz idő Bécs éjszaki életét is megtépázta, a különféle klubok, eszkort szolgáltatók, nightclubok és szauna klubok kötelezően zárva vannak már fél éve. Az eszkort engedélyezve van kb. 1 hónapja, de nagyon szigorú szabályokkal. A klubok viszont továbbra sem érhetők el, a hivatalos tájékoztatás szerint kb. áprilistól várható javulás az ő helyzetüket tekintve is.

Bécs vezető helyei amúgy már ugrásra készen állnak a nyitásra, mivel az elmúlt 1 év jelentősen megnehezítette a működésüket. Még az osztrák állam által nyújtott támogatásokkal is a szcéne szereplőinek jó része lehúzta a rolót, a külföldi dolgozók pedig jobb híján visszautaztak a saját országukba. A közzétett tájékoztatók szerin a Bijou Escort Wien például már teljesen készen áll a nyitásra, sőt, a korlátozások figyelembe vételével már most is szolgáltat. Más cégek, mint például a nagy hírű Babylon Wien bezárt, egyelőre nem tudni, hogy végleg, vagy lesz-e még folytatása a több évtizedes sikertörténetének.

Rank Tracker Google helyezésellenőrző eszköz

A SEO PowerSuite Rank Tracker helyezésellenőrző eszköze nem csak a találati listákon elért helyezéseket vizsgálja meg, hanem akár a kulcsszókutatásra is használható. Kiválóan működik a magyar nyelvű kifejezésekkel, és nem csak a Google helyezéseket értékeli, hanem a mobilos vagy a Google Térképek eredményeket is.

A Rank Tracker hozzá társítható a Google Ads fiókhoz, ekkor részletes keresési adatokat jelenít meg a célzott piacra. A használata akár ingyenes is lehet, de ekkor nem lehet elmenteni a projekteket, illetve egyes listák csak korlátozottan használhatók. A részletes SEO Power Suite Rank Tracker leírás már magyar nyelven is elolvasható!

Mikor jó minőségű a szövegírás?

A szövegírás (SEO szövegírás) minősége alapvető faktor a keresőoptimalizálás és az online marketing során, mivel a Google kiemelten figyeli ezt a tartalom megítélése során. Bár a kisebb versennyel rendelkező területeken a gyengébb anyagokkal is labdába lehet rúgni, az előny csak addig tart, míg meg nem érkezik az első komolyabb versenytárs. Abban a pillanatban pedig rögtön kidobott pénzzé válik a gyenge blogcikkekre kifizetett minden egyes forint.

Tovább

Tapadás havon

A tapadást úgy kell meghatározni, mint „egy kerék vagy gumiabroncs azon képessége, hogy csúszó nélkül tartsa a talajt”. Ez különösen akkor fontos, ha a felületek csúszók, mint például havas vezetéskor.

Miért fontos a tapadás?

A gumiabroncsok felelősek azért, hogy a jármű energiáját az útburkolatba továbbítsák, és a folyamat során az autó továbbmozdítása. Minél jobb a tapadás, annál jobb a tapadása.

A gumiabroncsok tapadását megvizsgálják és megvizsgálják képességüket mind száraz, mind nedves körülmények között, mivel egyes futófelületek és vegyületek kiemelkednek a száraz, míg mások jobban teljesítenek nedves és télies körülmények között.

A tapadást leginkább télen lehet fenntartani, amikor a jég és a hó az útburkolatot csúszássá és nehezebbé teszi.

Tovább

Miért olyan népszerű ma a havidíjas keresőoptimalizálás?

A havidíjas keresőoptimalizálás egyre népszerűbb Magyarországon, egyre több vállalkozás választja a SEO eme formáját. De vajon miért keresik ennyien, és mit lehet vele elérni? Ezt a kérdést járjuk körbe ebben a cikkben.

A havidíjas keresőoptimalizálás olyan állandó feladatot jelent, amikor egy SEO szakértő rendszeresen egy adott weboldalon dolgozik. Mivel folyamatos munkavégzés történik, így a havonta megírt szövegek és felépített linkek ereje összeadódik, és komoly SEO előnyt ad.

A népszerűsége abban rejlik, hogy viszonylag hamar visszahozza a befektetett költségeket, és Magyarországon még a külföldi piacokhoz képes jóval könnyebb eredményeket elérni. Az online kereskedelem kilőtt, minden vállalkozásnak saját weboldala van, így égető szükség van a jó SEO-ra is.

Tovább
süti beállítások módosítása