MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Kedvezmények oldala

2011. június 22. - Vittore.

Új hirdetési partnerünk, az Affiliate.hu ajánlatai közül válogattam ki pár olyan ajánlatot, ami nem mosóport, olcsó kölnit, biztosítást kíván eladni, hanem hasznos lehet a blog látogatóinak. Ide gondolom a mindenféle kupongyűjtő oldalakat, az egyes szolgáltatás keresőket, márkás dolgok olcsóbb adásvételét, stb.

A terveim szerint ezt az oldalt folyamatosan frissítem, ha valamelyik akciót nem nézitek jó szemmel, akkor a kommentekben lehet jelezni. Fontos, hogy nem kapok jutalékot az eladások után, így direkt nem raktam ki ide olyan oldalakat, mint az ismert gyorskölcsönös cég, porszívóügynökség (SIC!), hitelkártyás cégek...

Kuponvilág

Különféle kuponok találhatók az oldalon, mellyel akciósan vásárolható meg számos szolgáltatás és termék. Mivel egy csomó helyen reklámozzák magukat, szerintem a legtöbben már találkoztatok velük.

 

Passion4Fashion

Az oldal hasonló a Kuponvilághoz, csak itt a márkás termékekre és ruhákra mennek rá. Akit érdekelnek a márkás cuccok, azonak jó oldal lehet.


 

Orvoskereső

Orvosokat listázó oldal, jelenleg Budapesti orvosokra lehet rákeresni, s időpontot is egyeztetni velük. Érdekes oldal, maximálisan támogatom!


 

Rapidrandi

Minden olyan randevús oldalt támogatok, mely nem arra irányul, hogy az első percben 1000 Ft-os SMS-t küldjünk be. Íme az egyik oldal.


 

Fundamenta

Szerintem a Fundamentát nem kell bemutatni, aki lakást szeretne, az már biztos hallott a lakástakarék-pénztárakról és ezzel együtt a Fundamentáról. Akit nem érdekel a lakástéma, az tovább görgetheti a listát.

 

Randitipp

Egy újabb randioldal a sorban. Lehet válogatni!

 

Prémium utazási kártya

Az egyetlen olyan ajánlat, amiért fizetni kell. Úgy gondolom, hogy végül is lehet benne fantázia, mert aki utazni készül, annak jól jöhet a kedvezmény. Aztán ha nem tetszik, a kommentekben kiabáljatok, leszedem.

 

Párom

És akkor a végére még egy randi oldal. Tessék átnézni, ha ez jobban bejön, mint az első kettő, akkor megérte kirakni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr603007012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása