MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

A BKV után jön a MÁV végkielégítési botrány? Százmilliós ügyletek?

2009. október 07. - georgejr

 A MÁV-nál úgy alkották meg a menedzserszerződéseket, hogy lehetőség legyen a több tíz-, esetenként százmilliós végkielégítés felmarkolására – tudta meg a Magyar Nemzet. Heinczinger István MÁV-vezér eltávolítása a lap információi szerint rekordgyanús végkielégítéssel járna.


A nyugdíj előtti utolsó percben rendes felmondással felmondanak az embernek, így lehetőség nyílik a menedzserszerződésben foglalt több tíz-, esetenként százmilliós végkielégítés felvételére – értesült a Magyar Nemzet MÁV-os belső forrásokból.

Ők hangsúlyozták, a szerződések erre csak lehetőséget adnak, a jóhiszeműségtől és az alkalmazástól függ, hogy az érintettek élnek-e vele, azaz a megfelelő pillanatban kérik-e, hogy mondjanak fel nekik.

A jelek szerint azonban a MÁV-nál nemhiába fáradoznak és fizetnek szakértőknek azért, hogy ezek a szerződések megszülessenek. 

A lap úgy tudja, a MÁV-vezér leváltása rekordköltséggel járna a vasúttársaságnak, ami megnehezíti az eltávolítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr441433507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2009.10.07. 10:42:14

A BKV-s botrány után várható volt, hogy a MÁV-nál is lesz ilyen...

Szomorú, nagyon szomorú, pláne azért, hogy már így is 1000 milliárd forintnyi adóssága van az említett cégnek Antal Dániel szerint, a szolgáltatás arcpirító, de a lényeg, hogy végkielégítésre, és magas fizura azért jut egy kevéske.
süti beállítások módosítása