MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Napi lol - Hűlt helyét találta, miután keresztülhajtott rajta

2009. szeptember 02. - georgejr

No comment...  Nem jött össze az öngyilok, így csalódottan hazament... Komolyan nem értem mi a faxért kell a vonat elé feküdni. Ha ki akarja nyírni magát igyon hypot vagy dobjon ket level altatot....

 

Mire a szerelvény végéhez ért, csak a hűlt helyét találta a masiniszta annak az embernek, akin keresztülhajtott az általa vezetett motorvonattal Szeged határában - értesült a HavariaPress.

Vasárnap délelőtt gázolt el egy embert a Röszke és Szeged között közlekedő motorvonat. A masiniszta észrevette az előtte, a síneken fekvő embert, vészfékezett is, de nem tudta időben megállítani a vonatot, így keresztülhajtott rajta. A vonat vezetője kiszállt, s a szerelvény végéhez sietett, hogy meggyőződjön arról, mi történt az elgázolt emberrel, ám ott senkit sem talált.

Mint később kiderült, a sínekre öngyilkossági szándékkal odafekvő embernek csak a karja tört el a gázolás során, s mielőtt a masiniszta odaért volna hozzá, felpattant, s elfutott egyik ismerőséhez. A mentők onnan szállították kórházba a férfit. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a történteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr181354741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibigoo · http://indafoto.hu/ibigoo 2009.09.02. 10:04:30

Jó történet, csak egy kicsit régi :)

azallamenvagyok 2009.09.02. 20:40:22

OFF

ez a blog azért nem indexes mostanság, mert tartalmilag, és alapvető intellektusát tekintve is értelmesebb, mint egy ötletkoppintó, vasúthoz tökhülye vujity trutykó utánzat köpködőszobája?

már bocs a kifakadásért, csak értitek, na:(

(mostanra tudtam szavakba önteni a megdöbbenésemet)

Adani 2009.09.02. 22:17:14

Ez igen, van ám ész raktáron.

Békéscsabán volt egy öngyilkosjelölt ,először a vonat elé akart szaladni ,de lassú volt és a vonat oldalát kapta telibe. Akkor jól leszidták. Később visszatért akkor amint látta, h megmozdul a vonat ugrott be elé. DE a vonat tolatott így nem sikerült. Akkor a vezér ( mint kiderült ugyanaz volt, akinél a futást csinálta) egy partvisnyéllel jól elverte mondván itt ne akarjon öngyilkos lenni. Később összejött neki, akkor már hídról ugrott le.

A hypo ivás nem a legjobb módszer, elég fájdalmas és lassú. Megesett, h vki sósavat és hypot ivott öngyilkossági szándékkal, és bent a kórházban még órákig üvöltött, mert kimarta ez a két szer a gyomrát aztán elindult a belein át kifelé, de a belekben sok érzőideg van ezért üvöltött a fájdalomtól mint a sakál órákig. Már alatta a matracot is szétmarta a cucc, de még mindig vonaglott a fájdalomtól.

Egyébként igazad van ,aki meg akarja öngyilkolni magát tegye úgy, h ne csesszen ki másokkal. Kösse fel magát otthon, igya magát halálra, ugorjon le a hídról stb.

georgejr · http://mav.blog.hu 2009.09.03. 09:45:08

@azallamenvagyok: velhetoen igen, valamit azert, mert ott jobb a hirdetesekre torteno kattintas vagy mi. pszt ez titok:)
egyebkent:
vattafaka.blog.hu/2009/07/23/topic_off_vagy_csak_backend_csere
süti beállítások módosítása