MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Re: Amikor a MÁV a segítőit akarja lehúzni

2008. május 23. - georgejr
Ma kaptunk ismét egy levelet a Verebély László Vasúttörténeti Egyesület-től  (VLVE).
Közben én is felvettem a kapcsolatot a MÁV-val és a következő választ kaptam:

"A MÁV Vagyonkezelő egy rendes megállapodást szándékozott kötni, a jogszabályoknak megfelelően, de a kölcsönös ellentételezések feltüntetésével (bérleti díjat számít fel a MÁV, vele szemben a kezelési tevékenység ellentételezéseként ugyanilyen összegű díjat fizet a MÁV a gondozásért). Azaz az egyesületnek semmivel nem kellett volna többet fizetnie. Ez a módosítás azért került terítékre, hogy ne lehessen belekötni pl. áfa jogszabály miatt."


Tehát a VLVE nem járt volna rosszabbul. Ma pedig megkaptam az alábbi levelet, amelyben Kemeczei Róbert nyilatkozik:

Észrevétel az "Amikor a MÁV a segítőit akarja lehúzni" hozzászóláshoz.

Tisztelt Blog!



Az oldalukon megjelent e-mail nem tejesen fedi a valóságot, ezért Kérem Önt, hogy tegye közzé az alábbi hozzászólást, megjegyzést:


Az e-mailt valaki az egyesület tagjai közül küldte a blog részére, vagy egy pártoló tag, aki az egyesület nevét használta az e-mailhoz, habár az egyesület megkérdezése nélkül küldte a levelet, de mivel az egyesületnek akart ezzel jót tenni, ezért nem áll Őt módomban elítélni a tettéért ezáltal nem is kívánok utána nyomozást indítani, hogy ki volt e személy.

Amióta nyilvánosságra került az e-mail levél, azóta felgyorsultak az események pozitív értelemben, úgy látszik létrejön a szerződés a MÁV felöl is.


A MÁV Vagyonkezelő Zrt., és a MÁV Ingatlangazdálkodási Igazgatósága jelenleg is azon dolgozik, hogy megoldja az Egyesület további működését Kapostüskevár megállóhelyen, a tárgyalások a blogbejegyzés előtt is folyamatosan folytak csak nagyon lassan ment az ügy. Az itt megnevezett cégek vezetői és munkatársai jelenleg is sokat dolgoznak az ügy mielőbbi megoldásán.



Ezúton kérem Önt - mint az egyesület elnöke - hogy tegye közzé Oldalán ezt az észrevételt!

 

Köszönettel: Kemenczei Róbert elnök, Verebély László Vasúttörténeti Egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr8483544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagymoli 2008.05.26. 23:01:49

Hozzá sem tudok szólni. :-)
süti beállítások módosítása