MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Offworld: Lopott villanymozdonnyal indult randevúzni egy férfi

2008. március 06. - georgejr
Hogy mik vannak:)  Bocsi az off-ért, de ez megalol:)

Lekéste az utolsó vonatot, ezért ellopott egy villanymozdonyt a kelet-ukrajnai Krivij Rih vasútállomásán egy 22 éves melitopoli férfi, hogy találkozhasson a barátnőjével.

Az esetről csütörtökön beszámoló korrespondent.net internetes hírújság szerint a személyvonatok vontatására szolgáló mozdonyt elkötő fiatalember nem jutott messzire, mert az állomás dolgozói rendőri segítséggel feltartóztatták.

A mozdonytolvaj a rendőröknek azt mondta: "bekattant", mert gyalog nem tudott volna a kedveséhez eljutni, s végsősoron tud mozdonyt vezetni, mert segéd-mozdonyvezetőként dolgozik.

A férfi ellen bűnvádi eljárás indult mozgó állomány eltulajdonításáért. Ezért kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. A helyi rendőrség illetékesei elmondták: mivel hasonló esettel még soha nem találkoztak, ezért kérni fogják a tettes elmeorvosi vizsgálatát.

forrás:mti

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr89368088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.03.06. 11:54:37

És közben Demjén: Szerelemvonat című számát hallgatta :D A motiváció megvolt.

gery · http://gery.blog.hu 2008.03.06. 12:07:39

szerintem aranyos. remélem felmentik, de ha nem, a sitten biztosan megtalálja a szerelem, és az házhoz jön :)

Adani 2008.03.06. 12:48:12

Ez kész. :D Orosházán volt egy hasonló, ott a buszt késte le a gyerek és elkötött egy buszt el is ment vele majdnem hazaáig, közben persze nekiment pár dolognak mert buszt sem tudott vezetni és részeg is volt, de szerencséje volt mert csak tereptárgyaknak járműnek vagy gyalogosoknak nem

spacepunk 2008.03.06. 13:02:02

Hehe :)

Még csikókoromban mi is lestoppoltunk mozdonyt a Kőszeg-Szombathely vonalon :)
Fel is vett :)

Adani 2008.03.06. 13:12:54

Egyik kollégistatársamat pedig évekkel ezelőtt egy tehervonat hozta el Kecskemétre. Nemtudom már hol ,de lekéste a vonatot és már az információsak az agyára ment, h de vhogy még csak lehet, tuti megy még vmi arra, erre közölték, h jó megy egy tehervonat mindjárt arra ott áll kérdezze meg a mozdonyvezetőt. Ő meg elvitte, ráadásul mikor megállt jött a forgalmista, mert nem kellett volna neki Kecskeméten megállnia.

Nagymoli 2008.03.06. 19:39:12

Mi annak idején sínt akartunk lopni, vagy 12 évesen. Az állomás előtt volt vagy párszáz sín, a cserékre előkészítve gondolom. Vasgyűjtésre akartuk vinni, hogy legyen osztálykirándulás. Odamentünk vagy harmincan kiskölykök, jól megfogtunk egyetlen szálat, jó nagyot erőlködtünk, de a sín még csak meg sem moccant. :-D feladtuk, és mentünk tovább rozsdás fürdőkádért, és egyéb ócskavasért. Most így utólag belegondolva mozdonyt kellett volna nyúlni, az magától megy. :-DDDD Kiskorút csak nem sitteltek volna le? ;-)...end of humorka...

Adani 2008.03.06. 21:54:16

Hát ja egy 48-as sín ( ami átlagos) 48 kg méterenként.
süti beállítások módosítása