MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Re:Nem végleges a Máv-Start üzletszabályzata?

2007. október 10. - georgejr
No leveleztem egyet az ügyben és az alábbi felvilágosítást kaptam:


Kedves Zsibrita György úr!
A MÁV-START Zrt. érintett munkavállalói az érvényes Személyszállítási Üzletszabályzat tartalmáról oktatásokon informálódtak, illetve minden pénztárban megtalálható a Személyszállítási Üzletszabályzat egy-egy példánya, mely szintén lehetőséget ad a dokumentum megismerésére. Dolgozóink saját kézbe is megkapják a MÁV-START Zrt. Személyszállítási Üzletszabályzatát, rövid időn belül befejeződik a nyomdai munka, így minden munkatársunk saját példányú Személyszállítási Üzletszabályzattal fog rendelkezni.
 Ha tudok még segíteni, kérem, keressen!
Üdvözlettel:
 Balogh-Fazekas Anita
MÁV-START Zrt. szóvivő



-----Original Message-----
From: Megintállunkvazze.hu [mailto:info@megintallunkvazze.hu]
Sent: Tuesday, October 09, 2007 3:55 PM To: Balogh-Fazekas Anita_MÁV-START_Kommunikáció
Subject: Re: FW: MÁV-Start üzletszabályzat
Kedves Balogh-Fazekas Anita,
 Kérem adjon tájékoztatást az ügyben, hogy egy MÁV-Start alkalmazott, mégis miért mondja az idézetteket?
"Valóban van egy fénymásolt kivonat-szerűség parancskönyvileg kiadva, de oktatás szerint ez nem végleges, tehát a konkrét új ÜSz még készül, ugyanúgy ahogyan a szakmai belső utasítások is."
Üdvözlettel: Zsibrita György



Tisztelt Zsibrita György úr!
Kérésének megfelelően küldöm a kért információkat. A MÁV-START Zrt. a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően rendelkezik érvényes Személyszállítási Üzletszabályzattal, mely tartalmazza a vasúti személyszállítási szerződések általános szabályait és kiegészítő feltételeit. A MÁV-START Zrt. Üzletszabályzata 2007. szeptember 7.-től érvényes, és a Magyar Vasúti Hivatal 116/2007-es számon hagyta jóvá. Társaságunk Üzletszabályzata bárki számára hozzáférhető, a www.mav-start.hu <http://www.mav-start.hu/> honlap Utazás főmenü, Üzletszabályzat almenü pontjából letölthető és áttanulmányozható. A továbbiakban is állok rendelkezésére!
Üdvözlettel: Balogh-Fazekas Anita MÁV-START Zrt. szóvivő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr32192163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása