MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Forró rágógumi

2007. október 07. - georgejr
Hhja én is utálom az ilyet.

Szia Georgejr!

Peet vagyok.

Egy felháborító jelenségre szeretném felhívni a figyelmedet, illetve az olvasók figyelmét: a minap sikeresen beleültem a vonaton egy utas által ottfelejtett rágógumiba, ráadásul a több ezer forintért vett vadiúj farmeremben voltam. Gyakran előfordul a városban járkálva, hogy belelép az ember a más által kiköpött rágóba, de azt a cipő talpáról könnyebben el lehet távolítani.

Nem értem, hogy hogy viselkedhet ennyire bunkón és hogy lehet ennyire igénytelen, hogy a kuka helyett (ugye a rágógumit papírzsebkendőbe belecsomagoljuk, és úgy dobjuk ki, hogy ne ragadjon sehova se) az ülsére keni a megunt csócsálni valóját, hogy a következő utas beleüljön, és mérgelődjön.

Tanulság: kétszer nézd meg, hogy hová ülsz - a vonaton is, mert vannak ilyen alap viselkedési szabályokat nem ismerő emberek (?) is.

Szomorú, hogy van olyan utas, aki egy ennyire elemi dolgot sem képes elsajátítani. A rágógumi tulajának meg minden jót kívánok...

Szia,

Peet

ui.: a rágó állítólag jegelés után könnyedén eltávolítható a nadrágból

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr40188795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

--- Der Zebulon aus Tirol --- 2007.10.07. 13:37:42

Símán eltudom kébzelni ,hogy valami alcsonyabb rendű emberszabású-állat,direkt szántszándékkal helyezte el az ülésen a
kis pofikájából előhúzott gumit ,hogy majd
valaki beleül ,és az majd mekkora vicc lesz ha bosszankodik egy nagyot....
Sajnos ez van, egyesek nem tudják sajna,
hogy mit illik és hogy mit nem....
ja ecetes ollóval nyilván kijön a gatyóbol a gumi...:D
süti beállítások módosítása