MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

A gyakorlatlansága okán nem volt számára egyértelmű

2007. augusztus 22. - georgejr
Galagonya a múltkor szenvedett az elővétellel. Berágott majd írt a MÁVnak. Alant a válasz:

Subject: Gy.69-1309/2007. válaszlevél

Tisztelt Utasunk!                                        


Köszönettel vettük Társaságunk részére 2007. augusztus 8-án küldött észrevételét. Megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni:

 

Sajnálattal értesültünk az Önt ért kellemetlenségről. Szabályaink értelmében a menetjegyet a vasút a kiszolgáltatáskor a jegykiadás napjának megfelelő keletbélyegzéssel látja el. A keletbélyegző a menetjegy érvényessége kezdetének évét, hónapját, napját jelöli meg és tartalmazza a jegyet kiadó állomás nevét is. Az elővételben váltott menetjegyen a vasút az utas által meghatározott indulási időpontnak megfelelő napot és érvénytartamot jelöli meg. Ezt a dátumot az úgynevezett elővételi bélyegzővel bélyegzi a jegyre a pénztárt kezelő munkatársunk – a bélyegző pénztárainkban megtalálható.


 

Az Ön által leírtakat kivizsgálva megállapítottuk, hogy a jegyvásárlás napján egy kezdő forgalmi szolgálattevő teljesített szolgálatot Zagyvapálfalván. A gyakorlatlansága okán nem volt számára egyértelmű az elővételi bélyegző alkalmazása. Bejelentése alapján munkatársunk szakmai oktatása iránt levelünkkel egyidőben intézkedtünk.

 

A személypénztárt kezelő munkatársunk nem megfelelő felkészültségéből eredő kellemetlenségért ezúton szeretnénk szíves elnézést kérni. Észrevételét, jelzését még egyszer köszönjük. Kérjük, hogy a jövőben is tiszteljen meg bennünket szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeivel.

  
Üdvözlettel:

Végh Marianna

ügyfélszolgálati előadó

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr86145953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.08.22. 18:41:46

A "megkeresés" szó hallatán kinyílik a bicska a zsebemben.
süti beállítások módosítása