MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Kedvezmény!

2007. augusztus 16. - georgejr
Az alábbi sajtóközleményt kaptuk a mai napon!

A MÁV-START Zrt. ötvenszázalékos kedvezményes jegyet ad Budapestre, a Szent Jobb körmenetre, és a tűzijátékra utazóknak

A MÁV–START Zrt. 2007. augusztus 20-án a budapesti Szent István Bazilikánál megtartott Szent Jobb körmenetre, a szentmisére és az esti tűzijátékra utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a budapesti főpályaudvarokra.

Az alkalmi menettérti jegyet kizárólag Budapest – Keleti, Budapest – Nyugati, és Budapest – Déli pályaudvarra lehet megváltani, másodosztályra. Aki első osztályon kíván utazni – megteheti, de ebben az esetben a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetnie.

Az alkalmi menettérti jeggyel az odautazást legkorábban a rendezvény napját megelőző nap (augusztus 19-én) 00.00 órától lehet megkezdeni, a visszautazást, a rendezvény napját követő nap (augusztus 21-én) 24.00 óráig be kell fejezni.

Az 50%-os alkalmi menettérti jegyet visszautazás előtt nem kell a rendezvény helyszínén lebélyegeztetni.


Budapest, 2007. augusztus 16.

MÁV-START Zrt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr19141663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neeskens 2007.08.17. 11:09:34

Ezt tegnap írtam,de rossz témához,szerintem.Szóval,ha valaki tudja a megoldást jelezzen!Szinte mindenhéten vonatozok,számtalan késésről,koszos vonatról,bunkó kalauzról tudnék mesélni,de ezeket úgyis tudja mindenki.
Viszont kb.fél éve törént velem egy eset,ami olyan szintű káoszt feltételez a MÁV-nál,hogy az még nekem is sok.
Szóval a Keleti Pályaudvaron váltottam jegyet,Komáromba az automatánál.26 év alatti vagyok,50 %-os kedvezmény gombot nyomtam meg,de nem voltam biztos benne,hogy az a jó(Egyébként ez csak hétvégén él).Jött a kalauz Tatabányán,mutattam a jegyet,kéri egy pedagógus igazolványt,ami persze nincs.Közölte velem,hogy rossz kedvezményt vettem igénybe,mondtam neki,hogy automatánál vettem,de természetesen kifizetem a kb 150 ft-os különbözetet és elnézést,véletlen volt.Mondta,hogy rendben,odaadtam a személyimet,erre írt egy csekket 2500 ft büntetésről+150 ft.Természetesen felháborodtam,hogy előbb nem ezt mondta,másnap beballagtam a komáromi vasútállomásra reklamálni,azt mondták igazam van,de csak a Keletiben,a forgalmi irodában tudom rendezni.Az iroda csak munkaidőben van nyitva,tehát szabadnapot vettem ki.Arra,hogy milyen állapotban van az iroda,most nem térnék ki.Ott áthúzták (ceruzával!) az eddigi összeget és azt mondták,hogy az valójában 3000+150 ft,de csak a helyszínen,így már 6000.Természetesen iszonyú anyázás kezdődött,ott volt nálam a jegy,ami bizonyította,hogy automatánál vettem és félrenyomhattam a kedvezményt.Próbáltam bizonygatni,hogy jóhiszeműen jártam el és soha nem szoktam lógni.Közben a ceruzával írt összeg 8000-re emelkedett.Leküldtek a pénztárba végül is,közöltem a problémámat a pénztásrossal,aki áthúzta az eddigi összes összeget és végül egy eddig még nem említett 2000 ft-ot kellett fizetni.
Várom a megfejtéseket!