MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Késnek a vonatok Budapest és Miskolc között

2007. június 22. - georgejr
Hort–Csány és Hatvan között leszakadt a vasúti felsővezeték. Több vonat is a pályán vesztegel, ezért az utasokat vonatpótló autóbuszokkal szállítják Hatvan és Hort-Csány között. Amennyiben eltávolítják a vasúti pályáról a felsővezetéket, a vonatokat, a végleges helyreállításig, dízelmozdonyokkal közlekedtetik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr90103914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.06.24. 19:10:41

Volt szerencsém megtapasztalni a szakadás okozta káoszt... Ott ültem a füzesabonyi állomáson és hallgattam a Keletiből két órás késéssel érkező utasok elégedetlenkedését. Az utastájékoztató hang előbb azt harsogta, hogy Keleti felől bizonytalan időt késnek a vonatok aztán pedig már azt is, hogy Miskolc felől is BIZONYTALAN időt. Nem tudom mi történhetett Füzesabony és Miskolc között. Talán ott is szakadtunk. Aztán felültem valamelyik Miskolc felől érkező gyorsvonatra, amit Hort-Csány előtt összekapcsoltak az utánunk érkező IC-vel. Végül pedig meguntam a BHV "kényelmét" és a kavarodást kihasználva, összekapcsolás közben átültem az előttünk álló IC-re... :P

(egyébként a szakadás vis maior volt, szóval a MÁV semmiről sem tehet :)
süti beállítások módosítása