MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Keressük a legjobb fej vasutast, a legszebb állomást

2007. június 21. - georgejr
Hogy ne érje szó a ház elejét ezúttal kérünk mindenkit, hogy küldjön pozitív élményeket is. Küldje be a kedvenc állomását. Mutassa be a legjobb fej vasutast, akivel talákozott. Akinek sikerült a tömött vonaton emberségesnek mutatkozni, aki oldotta a feszültséget, vagy segített, amikor szükség volt rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr99103160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepepupu 2007.06.21. 15:53:23

Nem irtad be MÁVinformba, hogy Murony és Békéscsaba között egész nap 50-120 perces késések vanna/lesznek, mert murony és Csaba között eléugrott valaki egy vonatnak.

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.21. 16:17:09

bocsánat, csak nagyon sok dolgom volt ma:( de köszi az infót!

hallja menjeninnen · http://mutyiorszag.blogspot.com/ 2007.06.21. 16:21:38

Jajj, de jó, hogy épp ezt kérded Georgejr!
Sokat panaszkodom én is, de valakit mindenképp szeretnék megemlíteni a pozitív oldalon. A szó szoros értelmében nem vasutas az illető, és nem is láttam soha, nem tudom, ki lehet. A ceglédi állomás kertészéről beszélek.
Csodálatos, gyönyörű rózsakert, évszakonként különböző virágok, elképesztően szép! Decemberben feldíszített fenyő, égőkkel és papírdíszekkel.
A kivitelezésen látszik, hogy nem kaphat túl sok pénzt, de az is, hogy szívvel lélekkel csinálja (pl. letörött faág visszaerősítése betonnal, és él!!!).
Az egész állomás növényvilága fantasztikus és meseszerű. Van például egy fűzfa, ami majdhogynem vízszintesen nő, van magnóliafa, ami a tavaszi rövid virágzásával lenyűgöző, és van hatalmas platán, ami remek árnyékot ad.
Ha késik a vonatom, és sokat kell várnom, mindig a növényeket bámulom, és mindig megnyugtat.

Ha érdekel, küldök képeket emailben, amiket ide is feltehetsz.

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.21. 16:58:16

Kérlek küldj képeket. Egyébként a ceglédi állomás kertje tényleg nagyon szép.

Prompt 2007.06.21. 21:39:35

A legszebb vasútállomás nekem a középrigóci, remélem jól emlékszem a nevére. Darány és Barcs között egy rendben tarott, szépen gondozott kis állomás. Hasonlóan különleges a vízvári állomás, mely Magyarország leg-dél-nyugatibb (jól írtam?) községének vasúti elérhetősége. Google Earth-ön kép is van fenn.

misny0 2007.06.22. 15:33:20

Volt szerencsém találkozni a Nyugati-Vác-Szob vonalon közlekedő első vonaton egy nagyon kedves kallerrel. Egyik barátommal utaztunk haza 4:40kor, kabinos kocsiban lekapcsolt villannyal. Rögtön a nyugati után jött ellenőrizni a jegyeket, és látta, hogy nem vagyunk épp friss és kipihent állapotban, lekapcsolva hagyta a lámpát és felajánlotta, hogy nyugodtan aludjunk, majd ő fölkelt ha le kell szállnunk, és képzeljétek el tényleg fölkeltett! Szerintem ő is simán pályázhatna a legjobb fej vasutas címre.
süti beállítások módosítása